שמן אמבר הופק משרף של עצים עתיקים, גוון הריח של האמבר תלוי בגיל העץ והמקום שבו הוא הופק. האמבר נחשב לתו תחתון בתעשיית הבשמים, האמבר משתלב מצויין בתווים התחתונים, עם סידררוד, סנדלרוד ופצ'ולי.

בתווים העליונים, ניתן להשתמש בלואיזה או תפוז ונירולי. השמן יכול להחליף במקרים מסויימים אני אעדיף להשתמש באמבר על מנת לייצר מתיקות, מאשר בוניל, או בריח פירותי אחר.

האמבר יתן תמיד מתיקות מיוחדת יותר, העצים העתיקים מהם מופק האמבר, נושאים עימם סודות מן העבר.

תגובות פייסבוק

תגובות

השאר תגובה

כתובת המייל שלך לא תפורסם.